
Această salată se poate servi și cu pită sau asezonată că sandviș.
Ingrediente:
🍚-O cană de cuscus
🥄-sare si piper
🌶-2 ardei grași verzi, copți și tăiați pătratele
🍅-roșii cherry tăiate jumătăți
🥒-un castravete
🌶-un ardei iute mic
🥄-coriandru
🥄-ulei de măsline (6 lingurite)
🍋-2 linguri zeamă de lamaie
🥄-1 lingurită boia de ardei
🥄-3 cătei de usturoi
Mod de preparare:
👉Într-o cratiță puneți apa la fiert. Luați apa de pe foc și adaugați cușcușul și ½ linguriță de sare. Amestecați bine, acoperiți vasul și lașați-l deoparte 10 minute. Scoateți capacul și transferați cușcușul într-un vas de gătit larg.
👉Presarăți deasupra ardeii grași, roșiile, castravetele, ardeiul iute și coriandrul.
👉Într-un bol mic, amestecați bine uleiul de măsline, zeama de lamaie, chimenul, boiaua de ardei și usturoiul. Asezonați, după gust.
👉Adaugați în cușcuș apoi amestecați bine. ✔️
Comments: