Salată de cușcuș cu castraveți, ardei și roșii.

Această salată se poate servi și cu pită sau asezonată că sandviș.

Ingrediente:

🍚-O cană de cuscus

🥄-sare si piper 

🌶-2 ardei grași verzi, copți și tăiați pătratele

🍅-roșii cherry tăiate jumătăți

🥒-un castravete

🌶-un ardei iute mic 

🥄-coriandru

🥄-ulei de măsline (6 lingurite)

🍋-2 linguri zeamă de lamaie

🥄-1 lingurită boia de ardei

 🥄-3 cătei de usturoi

Mod de preparare:

👉Într-o cratiță puneți apa la fiert. Luați apa de pe foc și adaugați cușcușul și ½ linguriță de sare. Amestecați bine, acoperiți vasul și lașați-l deoparte 10 minute. Scoateți capacul și transferați cușcușul într-un vas de gătit larg.

👉Presarăți deasupra ardeii grași, roșiile, castravetele, ardeiul iute și coriandrul.

👉Într-un bol mic, amestecați bine uleiul de măsline, zeama de lamaie, chimenul, boiaua de ardei și usturoiul. Asezonați, după gust.

👉Adaugați în cușcuș apoi amestecați bine. ✔️

Comments:

avatar