Excesele în alimentație, toxine fizice si mentale

Excesele în alimentație

Trăim într-o societate a supranutritiei, vrem mereu mai mult, exista din ce în ce mai multe probleme de obezitate. Pentru a putea atinge un echilibru natural, trebuie să eliminam toxinele fizice și mentale. Nu bolile trebuie tratate, ci oamenii.

A te iubi pe tine însuti este singura modalitate de a slabi.

O alimentație de proasta calitate poate să aibă consecinte grave, rapindu-vă țoață energia. Luați mese mai ușoare, mâncați puțin, astfel alimentele vor fi corect asimilate. Alimentația cu valoarea nutritiva scăzută atrage lipsa energiei, cumpărarea de medicamente.

Renunțați la grăsimi

Creșterea în greutate apare când în corp exista prea multa grăsime în raport cu masa musculara. Carnea și mezelurile conțin grăsimi care se depozitează în corp și nu pot fi arse.

Nu mâncați decât atunci când vă este foame

Mâncați alimente care să vă ajute corpul. Majoritatea oamenilor mănâncă mult pentru că sunt axiosi sau se plictisesc. Din moment ce se întâmplă asta des organismul nostru se obișnuiește să mănânce mult și simțim nevoia să mâncam mult și des. Mâncați când vă e foame doar, savurați din plin fiecare înghițitură și opriți-vă atunci când nu vă mai este foame.

Sfaturi:

-mâncați alimente integrale și proaspete.

-mâncați deserturi rar.

-nu mâncați intre mese.

-limitați-vă la un singur tip de proteine pe zi.

-renunțați la grăsimile vegetale și animale (unt, margarina, carne grasa)

-gătiți la abur sau înăbușit la cuptor.Mancarea:

-sarea, zaharul și alcoolul umfla picioarele, deformează tesaturiile.

-cele mai bune surse de energie sunt orezul integral, cartofii.

-sarea, faina, produsele procesate și zaharul favorizează apariția celulitei.

-alcoolul e bogat în zahar.

-legumele conțin deja sare, nu e nevoie să mai adaugăm sare peste ele.

Majoritatea oamenilor mănâncă din cauza anxietății. Trebuie să vizualizați imaginea pe care v-ar placea s-o aveți. Vizualizarea este un exercițiu care vă ajuta să vă trasnformati visurile în realitate. Fiecare dintre noi este prizonierul propriei sale minți. Chiar și un corp care nu a fost niciodată zvelt poate deveni astfel. Că în multe alte domenii, veți primi exact ce v-ați hotărât să obțineți.

Să ne ocupam de noi înșine, să fim prieteni cu propria nostră personă, să ne respectam-acestea sunt principalele noastre îndatoriri.

Comments:

avatar