Tutorial de Makeup cu Iulia Mardare

    Life isn’t perfect but your makeup can be.

Am ales să încep o colaborare pe partea de beauty cu Iulia Mardare deoarece face o treabă uimitoare. Iulia, este makeup artist de aproximativ 6 ani. După câțiva ani de activitate la Iași, s-a mutat de curând la Cluj pentru a putea să înfrumusețeze și chipurile femeilor de aici.

Pentru video-ul realizat mai sus, Iulia o să ne explice mai multe informații:

,,Astăzi am ales pentru Alina un makeup de corecție, realizat în creion, în nuanțe calde, cu un mic accent de culoare rece pe colțul extern al ochiului.

Am început prin pregătirea tenului. Pentru mine, ca artist, pregatirea tenului este cel mai important pas in realizarea unui look. Calitatea pielii este foarte relvantă în succesul unui machiaj. Când vorbesc despre calitatea pielii, mă refer la curățarea ei. Îndepărtarea celulelor moarte,  nivelul de hidratare al țesuturilor, radianța pielii; ador acel aspect ușor lucios (luminos) al pielii însă un luciu dat de cât de curat și îngrijit este tenul acela, realizat din produse de îngrijire, ori din baze de machiaj și fonduri de ten, iluminatoare, concealer sau din ce produse preferă fiecare în parte.

De asemenea, o importanță foarte mare o acord și sprâncenelor. Sprâncenele sunt cele ce dau expresivitatea feței, servesc ca ramă pentru ochi. O sprânceană executată greșit poate strica un machiaj al ochilor perfect, până și pe cel mai frumos și simetric chip.

În acest video, folosesc AquaBrow de la Makeup For Ever (care, de altfel, este brand-ul meu preferat urmat de NARS și Illamasqua) în nuanța apropiată de rădăcina naturală a părului pentru a corecta forma sprâncenelor și a le da un aspect stilizat și potrivit formei feței și a ochilor Alinei.

Dacă tot suntem la capitolul sprâncene, o să vă rog fetelor, să consultați specialiști pentru a vă da sau schimba forma sprâncenelor. Documentați-vă bine și cereți o consiliere înainte de a vă lăsa sprâncenele la stilizat pe mâna acelei persoane. Natura ne-a oferit majorității dintre noi o formă ce ni se potrivește cel mai bine, să nu mai punem în discuție faptul că o sprânceană prea groasă/subțire sau prea lungă (ceea ce se întâmplă în majoritatea cazurilor întâlnite de mine în toți anii aceștia) poate adăuga ani pe fața ta.

Pentru machiajul ochilor,  am ales paleta Naked Heat de la Urban Decay pentru acele accente de culoare caldă, tonuri de maro și roz-mov. Avantajele acestei palete e că fardurile se aplică foarte repede. Nuanțele sunt intense, ușor cremoase asigurând un blending perfect, asa cum imi place mie… blending la perfecțiune (dacă există așa ceva :D).

Pe parcursul machiajului, hidratez tenul de mai multe ori, până când, la finalul machiajului mai aplic un strat de pudră ce mai taie din aspectul luminos al pielii însa nu 100% pentru un aspect mat inestetic și nerealist. Pentru hidratare apelez la Fix+ de la MAC care îmi și calmează pielea în cazul în care exista vreo tensiune sau iritație a acesteia pe care nu o pot seziza la analiza cu ochiul liber.

Acest video, este o introducere pentru toate celelalte colaborări pe care le vom realiza împreună. Urmează video-uri mult mai complexe și pe pagina mea de Facebook și YouTube. Astfel, un like și follow vă asigură că vedeți printre primele trucurile și look-urile pe care le vom prezenta.”

https://www.facebook.com/StudioIMakeup/

Asteptam feedback si idei creative din partea voastră.

Doresc să știu ce anume vă intereseaza si la ce întrebări gasiti greu sau deloc raspuns din domeniul makeup si beauty.

Love, IM Beauty Artist

           Makeup is art. Beauty is spirtit.

I believe that all woman are pretty without makeup –

but with the right makeup can be pretty powerful.

 

Yes, we’re addicted to makeup.

No, we don’t need help.

We just need makeup.

May your day be as flawless as your makeup.

Comments:

avatar